[vc_row css=”.vc_custom_1677079173504{margin-top: -55px !important;}”][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1677079036328{margin-top: 20px !important;}”][vc_column_text]Er zijn twee mogelijkheden voor de hypotheek. U kunt kiezen om de bestaande hypotheek alleen voort te zetten. De ex-partner zal dan uit de hoofdelijke aansprakelijkheid en verhaalbaarheid ontslagen worden. (ontslag). De bank stelt deze stukken op.

Ook is het een mogelijkheid om een gehele nieuwe hypotheek af te sluiten op één naam en de bestaande hypotheek af te lossen.[/vc_column_text][ultimate_spacer height=”50″][ult_buttons btn_title=”Terug naar kennisbank” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fgoedkopeaktevanverdeling.nl%2Fkennisbank%2F|title:Kennisbank” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”225″ btn_height=”17″ btn_padding_left=”12″ btn_padding_top=”12″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#d9092e” btn_bg_color_hover=”#000000″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#d9092e” btn_color_border_hover=”#0000″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”30″ css_adv_btn=”.vc_custom_1677079467829{padding-top: 12px !important;padding-bottom: 12px !important;}” btn_font_size=”desktop:16px;”][/vc_column][vc_column width=”1/3″]

Contactgegevens

[info_list font_size_icon=”24″ eg_br_width=”0″ css_info_list=”.vc_custom_1557124343499{margin-bottom: -5px !important;margin-left: -6px !important;padding-right: -2px !important;}”][info_list_item icon_type=”custom” icon_img=”id^6777|url^https://goedkopeaktevanverdeling.nl/wp-content/uploads/2019/05/Mail.png|caption^null|alt^null|title^Mail|description^null” animation=”fadeIn” title_font_size=”desktop:18px;” title_font_color=”#444444″ desc_font_size=”desktop:16px;” desc_font_color=”#444444″ desc_font_line_height=”desktop:30px;”]Mail ons[/info_list_item][info_list_item icon_type=”custom” icon_img=”id^6776|url^https://goedkopeaktevanverdeling.nl/wp-content/uploads/2019/05/Locatie.png|caption^null|alt^null|title^Locatie|description^null” animation=”fadeIn” title_font_size=”desktop:18px;” title_font_color=”#444444″ desc_font_size=”desktop:16px;” desc_font_color=”#444444″ desc_font_line_height=”desktop:30px;”]Notariskantoor Lautenbach
Kerklaan 11, 1961 GA Heemskerk[/info_list_item][/info_list][vc_column_text][/vc_column_text]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_spacer height=”50″ height_on_mob_landscape=”30″ height_on_mob=”30″][/vc_column][/vc_row]