[vc_row css=”.vc_custom_1677079173504{margin-top: -55px !important;}”][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1677079036328{margin-top: 20px !important;}”][vc_column_text]De akte van verdeling wordt ingeschreven bij het Kadaster. Door deze registratie is de woning ook officieel op één naam ingeschreven. Zonder deze inschrijving blijft de woning in eigendom van jullie samen.[/vc_column_text][ultimate_spacer height=”50″][ult_buttons btn_title=”Terug naar kennisbank” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fgoedkopeaktevanverdeling.nl%2Fkennisbank%2F|title:Kennisbank” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”225″ btn_height=”17″ btn_padding_left=”12″ btn_padding_top=”12″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#d9092e” btn_bg_color_hover=”#000000″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#d9092e” btn_color_border_hover=”#0000″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”30″ css_adv_btn=”.vc_custom_1677079467829{padding-top: 12px !important;padding-bottom: 12px !important;}” btn_font_size=”desktop:16px;”][/vc_column][vc_column width=”1/3″]

Contactgegevens

[info_list font_size_icon=”24″ eg_br_width=”0″ css_info_list=”.vc_custom_1557124343499{margin-bottom: -5px !important;margin-left: -6px !important;padding-right: -2px !important;}”][info_list_item icon_type=”custom” icon_img=”id^6777|url^https://goedkopeaktevanverdeling.nl/wp-content/uploads/2019/05/Mail.png|caption^null|alt^null|title^Mail|description^null” animation=”fadeIn” title_font_size=”desktop:18px;” title_font_color=”#444444″ desc_font_size=”desktop:16px;” desc_font_color=”#444444″ desc_font_line_height=”desktop:30px;”]Mail ons[/info_list_item][info_list_item icon_type=”custom” icon_img=”id^6776|url^https://goedkopeaktevanverdeling.nl/wp-content/uploads/2019/05/Locatie.png|caption^null|alt^null|title^Locatie|description^null” animation=”fadeIn” title_font_size=”desktop:18px;” title_font_color=”#444444″ desc_font_size=”desktop:16px;” desc_font_color=”#444444″ desc_font_line_height=”desktop:30px;”]Notariskantoor Lautenbach
Kerklaan 11, 1961 GA Heemskerk[/info_list_item][/info_list][vc_column_text][/vc_column_text]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_spacer height=”50″ height_on_mob_landscape=”30″ height_on_mob=”30″][/vc_column][/vc_row]